46959161 291911044778099 2498364269716832256 n Η ομάδα της Euroins GR με το βραβείο! (Από αριστερά: Ρία Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Κουρτέλης, Ναταλία Στεφανίδη, Κωνσταντίνος Μάκαρης, Βασίλειος Ζαφειρόπουλος, Αναστασία Σταθοπούλου, Έλενα Βατάβου)

Η Ασφαλιστική Εταιρεία Euroins Ελλάδος κέρδισε το βραβείο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (δεύτερη βράβευση για την Euroins!) αυτήν την φορά ανάμεσα σε πληθώρα εταιρειών που συμμετείχαν στην διοργάνωση “Loyalty Awards 2019”! Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί την μοναδική εταιρεία που βραβεύτηκε για την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία, έργο που αποδεικνύεται έμπρακτα μέσα από τις δράσεις αλλά και τις καμπάνιες της!.

Η βράβευση της Euroins από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασφαλιστικών Συμβούλων το 2017 -η οποία έδωσε στην εταιρεία την πρωτιά στην ανταποδοτικότητα ανάμεσα στην πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας-, επισφραγίστηκε με το Loyalty Awards – CSR 2019! Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι όσα δεσμεύτηκε ο Γενικός Διευθυντής της Euroins Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης, όταν ξεκίνησε το μεγαλόπνοο έργο της προσφοράς στην κοινωνία πριν λίγα χρόνια, έγιναν πραγματικότητα πολύ γρήγορα! * Το έργο συνεχίστηκε με συνέπεια, ακόμα πιο στοχευμένα και με μεγαλύτερη έκταση που αγγίζει ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας!

Την τελετή άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Κ.Μαχαίρας, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ). Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση των βραβείων που κατέκτησαν οι διαγωνιζόμενες εταιρείες: Τράπεζα Eurobank Ergasias, Coral ΑΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος, QIVOS – Galerie de Beauté, Goody’s Burger House, Attica Group, Royal Canin – Flip New Media, Euroins Ελλάδος, Παπαστράτος -Threenitas SA, Τράπεζα Πειραιώς, Ολυμπιακή Ζυθοποιία – LoyaltyGrid by Sheepfish SA, Α.Ε.Ε.Γ.Α «Η Εθνική» και QIVOS – Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος. Η βραδιά κορυφώθηκε με τη φωτογράφιση των νικητών, ενώ έκλεισε με τους βραβευθέντες να απολαμβάνουν το roof bar του Gazarte, με ποτό και ανταλλαγή απόψεων.

ARCADIA NEWS deltio
Ο Γενικός Διευθυντής της Euroins GR κ. Κ. Μάκαρης παραλαμβάνει το βραβείο για την προσφορά της εταιρείας στην ελληνική κοινωνία!

Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές οι: Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής & Πρόεδρος ΙΕΛΚΑ, Μαρία Πάτση, Γενική Διευθύντρια Warply, Αντώνης Ποταμίτης, Πρόεδρος ΙΠΕ, Γεώργιος Σιώμκος, Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντώνης Ζαΐρης, Γενικός Διευθυντής & Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος ΣΕΛΠΕ και Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Γενική Διευθύντρια Response και Μέλος ΔΣ ΕΙΕΠ. Παρουσιαστής της τελετής απονομής ήταν ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουμπλής. Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ!

*Υπενθυμίζεται ότι η Euroins Ελλάδος είναι χρυσός χορηγός των Πρωταθλητών ποδηλασίας πίστας Χρήστου και Ζαφείρη Βολικάκη, στηρίζει τον 1ο Έλληνα οδηγό αγώνων κάρτ με αναπηρία στα πόδια Παναγιώτη Παρασκευόπουλο, ενισχύει σταθερά το «Χαμόγελο του Παιδιού», την «Μέριμνα Πάτρας», το «Άσυλο Ανιάτων Πατρών», το Ογκολογικό Ίδρυμα «Ελπίς», Πολιτιστικούς Συλλόγους, τις Ιερές Μητροπόλεις ανά την Ελλάδα. Ακόμη, δημιουργεί αναγκαία έργα σε Μονάδες του Ελληνικού Στρατού, δωρίζει υπερσύγχρονα αλκοολόμετρα στα Τμήματα Τροχαίας σε όλη την χώρα στον αγώνα υπέρ της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και τον Μαραθώνιο «Race for the Cure» και εξοπλίζει-ανακαινίζει-δημιουργεί υποδομές (όπως γήπεδα, αίθουσες Η/Υ, μικροφωνικές εγκαταστάσεις) σε σχολεία όλης της Ελλάδας (νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ, σχολεία Ειδικής Αγωγής) στο πλαίσιο της καμπάνιας «20 Χρόνια Euroins – 20 Σχολεία ανά την Ελλάδα!».

ARCADIA NEWS deltio
Στιγμιότυπο της βραδιάς κατά την Τελετή Απονομής Loyalty Awards 2019 στο Gazarte