Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Δωρεάν Κλινικού Ελέγχου Μαστού για γυναίκες 20-39 ετών

Η εταιρεία μας κατόπιν της έμπρακτης στήριξής της στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», ενημερώνεται άμεσα για κάθε ενέργειά του.

Για αυτό, με τη σειρά μας σας ενημερώνουμε ότι από 12/11/2018 – 23/11/2018, στο  1ο Δημοτικό Ιατρείο Δήμου Αθηναίων – Καλφοπούλειο Υγειονομικό Κέντρο (Σόλωνος 78, Αθήνα) θα λειτουργεί Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Δωρεάν Κλινικού Ελέγχου Μαστού για γυναίκες 20-39 ετών και περιλαμβάνει Δωρεάν Κλινικό Έλεγχο μαστού από χειρουργούς της ΕΧΕΜ και εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους ειδικούς, παραπομπή για δωρεάν εξετάσεις (Μαστογραφία, Υπέρηχο μαστού ή πιο εξειδικευμένες εξετάσεις) σε διαγνωστικά κέντρα.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για ραντεβού από 5 Νοεμβρίου 2018, 10πμ -1μμ στη γραμματεία του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» : 210 88 15 444.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη την ίδια χρονική περίοδο με διοργάνωση από τους τοπικούς Συλλόγους «Άλμα Ζωής» στις αντίστοιχες πόλεις:

1) Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας (Πάτρα):

• Διάρκεια προγράμματος: 23-29 Νοεμβρίου 2018
  • Τηλέφωνο για ραντεβού:  2610 222 274

2) Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη):

• Διάρκεια προγράμματος: 12-15 Νοεμβρίου 2018
  • Τόπος πραγματοποίησης εξετάσεων: Λευκός Πύργος, Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο».
  • Τηλέφωνο για ραντεβού: 2310 285 181

Το πρόγραμμα Ενημέρωσης και Κλινικού ελέγχου μαστού γυναικών 20-39 ετών υλοποιείται από τα καθαρά έσοδα του συμβολικού αγώνα δρόμου και περίπατου Greece Race for the Cure®, στο οποίο η εταιρεία μας ήταν ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ!

Μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν καθώς και να ενημερώσετε φίλους και οικείους σας.