egk be 1

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επισημότητα εκδήλωση εγκαινίων για την έδρα της Euroins GR στη Βόρεια Ελλάδα ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η μόνιμη εγκατάσταση της εταιρείας στην Ελλάδα. Στον χώρο δεξιώσεων του Planetarium Barestau παραβρέθηκαν συνεργάτες από όλο το δίκτυο Βορείου Ελλάδος προκειμένου να ευχηθούν μια επιτυχημένη πορεία και ανάπτυξη για την Euroins GR και στη Βόρεια Ελλάδα.

egk be 3

Τον αγιασμό τέλεσε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος ενώ το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι τόσο από τον πολιτικό όσο και από τον επιχειρηματικό κύκλο της περιοχής. Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός και λαοφιλής ηθοποιός κ. Βασίλης Κούκουρας, δίνοντας το δικό του στίγμα με το χιούμορ του. Το σήμα της έναρξης έδωσε ο Διευθυντής της έδρας Βορείου Ελλάδος κ. Γιάννης Χαλιάζης, γνωστός στον ασφαλιστικό κλάδο για την μακρά εμπειρία του και την πολυετή δράση του.

egk be 5

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του Οικονομικού Διευθυντή κ. Χρήστου Χριστοδουλέλη αναφορικά με το υπάρχον φορολογικό πλαίσιο του κλάδου αλλά και επικείμενες αλλαγές. Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε η ομιλία της Διευθύντριας Τμήματος Ζημιών κ. Γεωργίας Τσιόγκα, η οποία σε απόλυτα ανθρωποκεντρικό ύφος πλαισίωσε τους συνεργάτες δίνοντας μια «εκ των έσω» διάσταση για τη λειτουργία του τμήματος. Ακολούθησε η ομιλία της Συμβούλου Επικοινωνίας και Marketing κ. Ναταλίας Στεφανίδη, η οποία παρουσίασε το συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroins GR και τα εξαιρετικά αποτελέσματά του. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Τσιαπάρας αναφερόμενος στη δυναμική πορεία που χαράσσει η εταιρεία.

egk be 6

Παράλληλα, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Διευθύντρια Marketing της Euroins BG κ. Desislava Elenkova καθώς και εκπρόσωποι των φορέων που σταθερά και με συνέπεια στηρίζει η Euroins GR στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Συγκεκριμένα, η συντονίστρια Βορείου Ελλάδος από το «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Ιωάννα Μακρή, ο πρωταθλητής ποδηλασίας πίστας κ. Ζαφείρης Βολικάκης του οποίου (όπως και του αδελφού του Χρήστου Βολικάκη ο οποίος απουσίαζε σε αγώνες στο εξωτερικό) μέγας χορηγός είναι η εταιρεία, ο κ. Παναγιώτης Παρασκευόπουλος (1ος Έλληνας οδηγός αγωνιστικού αυτοκινήτου με αναπηρία στα πόδια) αλλά και εκπρόσωποι από την Τροχαία Θεσσαλονίκης. Όλους τους επίτιμους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης, δίνοντάς τους μάλιστα το λόγο, μιας και όπως τόνισε « …εμείς δεν συνηθίζουμε να μιλάμε για τα έργα μας αλλά επιλέγουμε να μιλούν όσοι πραγματικά δίνουν τη δική τους μάχη, είτε Σύλλογοι όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, είτε πρωταθλητές, είτε άνθρωποι με αναπηρία, ο καθένας από τη δική του πλευρά». Στην λαμπρή βραδιά, συγκίνηση προκάλεσε η απονομή πλακέτας προς τιμήν του κ. Μάκαρη από το Σύλλογο ΑμΕΑ Αρκαδίας αλλά και η ομιλία του Ζαφείρη Βολικάκη που δήλωσε ότι «δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς τη στήριξη της Euroins GR και του κ. Μάκαρη». Πιστός στην υπόσχεσή του στον αγώνα υπέρ της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων, ο κ. Μάκαρης και η κ. Elenkova έδωσαν δυο υπερσύγχρονα αλκοολόμετρα για την Τροχαία Θεσσαλονίκης.

egk be 9

egk be 7

Στην ομιλία του ο κ. Μάκαρης ανακοίνωσε την μόνιμη εγκατάσταση της εταιρείας στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα της σημαίνουσας αναπτυξιακής πορείας που χαράσσει η Euroins GR.

Τους καλεσμένους συνόδευσε με το γεύμα τους το εξαιρετικό quartetto εγχόρδων Fortisssimo με μελωδίες από μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και η βραδιά έκλεισε με τους προσκεκλημένους να συζητούν ότι τέτοια εγχειρήματα αποτελούν ανάσα ελπίδας για τον κλάδο της ασφάλισης!

egk be 2