Κατόπιν έρευνας μας με την συνδρομή της αστυνομίας καθώς και καταγγελιών, βρέθηκαν πλαστά συμβόλαια που είχαν διοχετευθεί στην αγορά πολλών εταιρειών μεταξύ των οποίων και της EUROINS. Ειδικότερα, στη Διενέργεια προανάκρισης, συσταθείσης υπό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, κατόπιν καταγγελιών, στην εν λόγω Υπηρεσία, διενεργήθηκε έρευνα και ακολούθησε απαγγελία κατηγοριών για παράβαση άρθρων 386 Π.Κ. για «απάτη» και 216 Π.Κ. «πλαστογραφία» σε συνδυασμό με το άρθρο 98 Π.Κ. «έγκλημα κατ’ εξακολούθηση» σε βάρος του ΠΟΛΥΜΙΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεν. 30-10-1968 στο Ηράκλειο Κρήτης με Α.Δ.Τ. ΑΗ-462131 εκδ. την 04-08-2008 υπό Υ.Α. Ηρακλείου, Α.Φ.Μ. 046382955, Δ.Ο.Υ Ηρακλείου.

 

Η EUROINS προχωρά στην ποινική δίωξη του κατηγορουμένου και κατόπιν της ανακριτικής εξέτασης θα κινηθεί ποινικά εναντίον πιθανών συνεργών ή εμπλεκομένων στο εν λόγω αδίκημα.

Ο κατηγορούμενος δεν είναι συνεργάτης της EUROINS. Η Εταιρεία θα είναι αμείλικτη σε τέτοιου είδους ενέργειες όπου με την συνδρομή και των άλλων εταιρειών στοχεύει να συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην οριστική εκκαθάριση του Κλάδου!!