Κατόπιν έρευνας μας με την συνδρομή της αστυνομίας καθώς και καταγγελιών, βρέθηκαν πλαστά συμβόλαια που είχαν διοχετευθεί στην αγορά πολλών εταιρειών μεταξύ των οποίων και της EUROINS. Ειδικότερα, στη Διενέργεια προανάκρισης, συσταθείσης υπό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, κατόπιν καταγγελιών, στην εν λόγω Υπηρεσία, διενεργήθηκε έρευνα και ακολούθησε απαγγελία κατηγοριών για παράβαση άρθρων 386 Π.Κ. για «απάτη» και 216 Π.Κ. «πλαστογραφία» σε συνδυασμό με το άρθρο 98 Π.Κ. «έγκλημα κατ’ εξακολούθηση» σε βάρος του ΠΟΛΥΜΙΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεν. 30-10-1968 στο Ηράκλειο Κρήτης με Α.Δ.Τ. ΑΗ-462131 εκδ. την 04-08-2008 υπό Υ.Α. Ηρακλείου, Α.Φ.Μ. 046382955, Δ.Ο.Υ Ηρακλείου.

makar

  Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Global Insurance Group, κ. Κων/νος Μάκαρης

Σε συνέχεια του αυστηρού πλαισίου εργασιών, η EUROINS έχει βάλει στο στόχαστρο τα «ασφαλιστικά σκουπίδια» με απώτερο σκοπό να κοινοποιηθούν τα ονόματα εκείνων που έχουν εμπλακεί σε εικονικές ζημιές. Η Εταιρεία έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου συνεργεία και Διαμεσολαβητές να βρεθούν πολύ σύντομα ενώπιον της Δικαιοσύνης. 

Η EUROINS είναι η Εταιρεία των Ασφαλιστών και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της μόνο οι σωστοί επαγγελματίες στον χώρο. Θωρακίζουμε τον μόχθο των Συνεργατών μας και θα ζητηθεί επίσημα η συνδρομή των θεσμών και άλλων ασφαλιστικών εταιρειών για την συλλογή στοιχείων και ανάπτυξη σχετικής λίστας ανθρώπων με εμπλοκή σε εικονικές ζημιές και πλαστά συμβόλαια. Η Εταιρεία συνεχίζει να χτίζεται καθημερινά σε υγιή πρότυπα με την συνδρομή των Συνεργατών της.

 

anakoinwsh 3 1

«Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της GLOBAL INSURANCE GROUP, αποκλειστικής εκπροσώπου της EUROINS στην Ελλάδα, σας εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος γεμάτος υγεία, δημιουργία και ευημερία».

Η Εταιρεία ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο της όλους τους συνεργαζόμενους Διαμεσολαβητές που αποτελούν τον πυρήνα λειτουργίας της Εταιρείας, τους εργαζομένους, τους μετόχους, τους προμηθευτές της καθώς και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη στην κοινωνία εν γένει όπου λειτουργεί και δρα.

Στο πλαίσιο του ετήσιου χορηγικού προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Εταιρεία “EUROINS” σε συνεργασία με την “GLOBAL INSURANCE GROUP”, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο στην πιο ευαίσθητη ομάδα της κοινωνίας, που είναι τα παιδιά, ενισχύει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με 0,50€ για κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο που συνάπτει.

anakoinwswis 2 1

Με ιδιαίτερη χαρά η ασφαλιστική εταιρεία EUROINS ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας της με την ομάδα βόλει της ΑΕΚ στα πλαίσια του ετήσιου χορηγικού της προγράμματος. Το λογότυπο της εταιρείας θα κοσμεί την φανέλα της ομάδας στο μανίκι και στο στήθος.

anakoinwsh 1 1

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Global Insurance Group, κ. Κων/νος Τσιαπάρας

Σε συνέχεια της επιστολής του κ. Γεωργίου Τσεκερίδη, σχετικώς με την στρατολόγηση και ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών στην Βόρεια Ελλάδα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ουδέποτε το Εμπορικό Τήμα και κατ’ επέκταση η εταιρεία μας, EUROINS, έχουν συνάψει σύμβαση συνεργασίας με τον εν λόγω κύριο.