ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

euroins global

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ακόμα μία εκδήλωση προς τιμής της Ασφαλιστικής Εταιρείας Euroins GR και του Προέδρου της κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη.

19 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Eurohold 2017: ετήσια ελεγμένα αποτελέσματα κερδοφορίας– το κέρδος ανέβηκε στα 24 εκατομμύρια BGN ενώ η επιχείρηση ενδυναμώθηκε σημαντικά!

  • Αύξηση εσόδων κατά 18% (σε 1.2 δισεκατομμύρια BGN)
  • Το καθαρό κέρδος εκτοξεύθηκε κατά 140% (σε 24.4 δισεκατομμύρια BGN)
  • Τα EBITDA ανέβηκαν κατά 65% (σε 57.6 δισεκατομμύρια BGN)
  • Προσδοκίες για ένα ακόμη πιο προσοδοφόρο 2018!

 

Η Eurohold Bulgaria AD, μία από τις μεγαλύτερες Βουλγάρικες εισηγμένες εταιρείες, επιβεβαίωσε την επιτυχή παρουσία της το 2017 αφού δημοσίευσε την ετήσια ελεγμένη ενοποιημένη οικονομική αναφορά της.

16 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Euroins ξεκινά εργασίες στην Πολωνία

Η Euroins, μέλος της Euroins Insurance Group (EIG), του κορυφαίου Ασφαλιστικού Ομίλου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, ξεκινά εργασίες στην Πολωνία στο πρώτο εξάμηνο του 2018.

G MPALTADOROS

Ο αδόκητος χαμός του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου μόνο οργή και οδύνη φέρνει για όλα αυτά που θα έπρεπε να μπορεί να παρέχει ένα ευνομούμενο, σωστά διοικούμενο κράτος. Τιμή και δόξα για τον Έλληνα Αξιωματικό που έπεσε εν ώρα καθήκοντος υπερασπιζόμενος την Πατρίδα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην Πολεμική μας Αεροπορία, στο τριήμερο πένθος της οποίας η εταιρεία μας συμμετέχει ειλικρινώς. Με τον δικό μας διακριτικό τρόπο, θα σταθούμε δίπλα στην οικογένειά του, με σεβασμό στη μνήμη του.

 20   

 

Αθήνα, Απρίλιος 2018

 

Πιστός στη δέσμευσή του για τη δημιουργία υποδομών και την αγορά αναγκαίου εξοπλισμού σε 20 σχολεία ανά την Ελλάδα παρέμεινε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης.