ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η EUROINS GR, συνεπής στη δέσμευσή της για συνεχή υποστήριξη στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ανακοινώνει για όλο το 2018 την ανάληψη των εξόδων κίνησης της Μονάδας Ημερήσιας Φροντίδας στη Βροχίτσα Ηλείας.

Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, η EUROINS GR στοχεύει στην διευκόλυνση του έργου τους και για αυτόν τον σκοπό ο Πρόεδρος κ. Μάκαρης δήλωσε ότι «είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό του Χαμόγελου του Παιδιού και τον κ. Γιαννόπουλο με κάθε μέσο που διαθέτουμε γιατί το παιδί είναι η ζωντανή ελπίδα ότι υπάρχει μέλλον».

egk be 1

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επισημότητα εκδήλωση εγκαινίων για την έδρα της Euroins GR στη Βόρεια Ελλάδα ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η μόνιμη εγκατάσταση της εταιρείας στην Ελλάδα. Στον χώρο δεξιώσεων του Planetarium Barestau παραβρέθηκαν συνεργάτες από όλο το δίκτυο Βορείου Ελλάδος προκειμένου να ευχηθούν μια επιτυχημένη πορεία και ανάπτυξη για την Euroins GR και στη Βόρεια Ελλάδα.

black ribbon

Η εταιρεία μας θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο στηρίζει από την ίδρυσή της, για τον ξαφνικό και τόσο πρόωρο  χαμό του 2,5 ετών Νίκου. Δυστυχώς, ακόμα και εκεί που τόσες χιλιάδες παιδιά βρίσκουν στέγη, μόρφωση και στοργή, είναι δυνατόν να χτυπήσει την πόρτα ένα τόσο τραγικό γεγονός. Ευχόμαστε δύναμη στην οικογένεια του Χαμόγελου που σήμερα θρηνεί.

atlas

Η Euroins επιθυμεί να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο ότι ουδεμία σχέση και σύμβαση διατηρεί με το πρακτορείο ασφαλειών ΑΤΛΑΣ. Το εν λόγω πρακτορείο προμήθευσε πολλούς διαμεσολαβητές με τιμοκατάλογο ο οποίος δεν ισχύει και δεν αντιπροσωπεύει την εταιρεία μας.

panoramiki tolou

Σε πλήρη ανάπλαση του αύλειου χώρου στο Δημοτικό Σχολείο Τολού προχώρησε στο πλαίσιο ευγενούς χορηγίας ο Ασφαλιστικός Όμιλος Euroins μέσω της αποκλειστικής μεσιτικής εκπροσώπου του στην Ελλάδα, της Global Insurance Group. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε εκ νέου γήπεδο μπάσκετ σύγχρονων προδιαγραφών για τους μαθητές ενώ το υπόλοιπο προαύλιο διακοσμήθηκε με παιχνίδια εδάφους, απόλυτα προσβάσιμα για όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας.   Ακόμη, έγινε δωρεά ολοκληρωμένης μικροφωνικής εγκατάστασης, στοιχείο απαραίτητο τόσο για τις σχολικές εκδηλώσεις όσο και για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου (ενημερώσεις&ανακοινώσεις) ενώ εστάλησαν και δεκαπέντε παγκάκια για να εξυπηρετήσουν τις τρέχουσες ανάγκες. Όμως, ο Όμιλος Euroins δεν σταμάτησε εδώ. Δώρισε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ώστε να διαμορφωθεί ειδική αίθουσα για την εκμάθησή τους και το μάθημα να είναι πρακτικό και όχι θεωρητικό όπως γινόταν μέχρι πρότινος.