Αξιότιμες/οι Κυρίες και Κύριοι,

proedros

Σας καλωσορίζουμε στον νέο ιστότοπο της GLOBAL INSURANCE GROUP, αποκλειστικής εκπροσώπου της ασφαλιστικής εταιρείας EUROINS στην Ελλάδα.

Ελπίζουμε η νέα διαδικτυακή τοποθεσία της εταιρείας μας να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατόν και αποτελεσματικότερο τρόπο, αφενός μεν στην αρτιότερη εξυπηρέτηση του Πανελλαδικού Δικτύου των Συνεργατών μας που αποτελεί τον πυρήνα λειτουργίας της εταιρείας, αφετέρου στην αμερόληπτη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και της κοινωνίας εν γένει μέσα στην οποία η εταιρεία μας λειτουργεί και δρα.

Ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, μετά του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού της GLOBAL INSURANCE GROUP, σας εγγυούμαστε την ακέραιη παροχή επαγγελματικών συμβουλών και σας διαβεβαιώνουμε για την απαραίτητη ασφαλιστική προστασία της περιουσίας σας.

Η εταιρεία οικοδομείται διαρκώς σε διεθνή πρότυπα, βασιζόμενη στις αρχές της ηθικής, της αξιοπιστίας, της συνέπειας, της αξιοπρέπειας, της ακεραιότητας, της απόλυτης διαφάνειας και του καθήκοντος προς την κοινωνία.

Εκπροσωπούμε μια φερέγγυα ασφαλιστική εταιρεία όπως είναι η EUROINS, έχοντας ως στόχο να εργασθούμε όπως τον παλαιό καιρό, παραδοσιακά, με τον Διαμεσολαβητή σε πρώτο πλάνο, ο οποίος αποτελεί θεσμό, να συνδυάσουμε την τεχνολογία και τις νέες εφαρμογές με τον παλαιό τρόπο πώλησης και την διαπροσωπική επαφή.

Η EUROINS είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος ασφαλιστικός Όμιλος στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη επικεντρώνοντας τις δραστηριότητες του στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και τα Σκόπια έχοντας επιτυχώς επεκταθεί σε αγορές όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Ουκρανία. Επιπλέον, η Εταιρεία κατέχει σημαντική θέση σε χώρες όπως η Σερβία και η Τουρκία (μέσω θυγατρικών) όπως επίσης στην Τσέχικη Δημοκρατία, τη Σλοβακία και την Ουγγαρία (μέσω της άμεσης πρόσβασης βασισμένης στην ελευθερία της ενιαίας Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η EUROINS INSURANCE GROUP (EIG) είναι μέλος του Ομίλου EUROHOLD ο οποίος περιλαμβάνει τους εξής επιχειρηματικούς τομείς: Ασφάλιση, Μίσθωση Αυτοκινήτων, Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, Διαχείριση Περιουσιακών Στοιχείων/Διαμεσολάβησης και Πωλήσεις Αυτοκινήτων.

Η αυτοπεποίθηση μας βασίζεται στην αναγνωρισιμότητα της μάρκας (brand awareness) EUROINS στην Ευρώπη, σήμα κατατεθέν της αξιοπιστίας και του επαγγελματισμού. Το χαρτοφυλάκιο της EUROINS, περιλαμβάνει πάνω από 40 ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν 18 κλάδους γενικών ασφαλίσεων.

Σε απόλυτη συμφωνία με την νοοτροπία της EUROINS, ιδρύεται το 2014 η GLOBAL INSURANCE GROUP με στόχο να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην Ασφαλιστική Αγορά από το προσφερόμενο μοντέρνο μοντέλο της διαδικτυακής ασφάλισης στο οποίο ενεπλάκη ένας μεγάλος αριθμός ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα. Αυτή η ενέργεια είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση απειλή και περιθωριοποίηση του θεσμού του παραδοσιακού δικτύου των Διαμεσολαβούντων και την κατακρήμνιση της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Τα εχέγγυα για μια τέτοια ενέργεια ήταν η συντέλεση μιας έμπειρης και εξειδικευμένης ομάδας επαγγελματιών στον χώρο των ασφαλίσεων όλων των κλάδων, αποτελούμενη από αναγνωρισμένα στελέχη στην ασφαλιστική αγορά όπου σε συνδυασμό με την προσθήκη νέων σε ηλικία στελεχών με υψηλότατο επίπεδο μόρφωσης, δημιουργήθηκε ένα μείγμα ανθρωπίνου δυναμικού ικανότατο να κάνει πράξη το όραμα της εταιρείας και των μετόχων το οποίο δεν είναι άλλο από την αλλαγή των δεδομένων στην ασφαλιστική αγορά. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την εγγύηση της EUROINS και του Ομίλου EUROHOLD, δεύτερου σε κεφαλαιοποίηση στο Χρηματιστήριο της Σόφιας και εισηγμένου στο Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας, με πολύ υψηλά αποθέματα και βασικό στόχο να αναπτύσσεται διαρκώς.

Ως γόνος ασφαλιστικής οικογένειας και ασπαζόμενος πλήρως τις ανάγκες των Διαμεσολαβούντων οι οποίες αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η στήριξη στον θεσμό του Διαμεσολαβητή καθίσταται επιτακτική ανάγκη και αποτελεί προτεραιότητα μας. Η GLOBAL INSURANCE GROUP και κατ’ επέκταση η EUROINS είναι η Εταιρεία των Ασφαλιστών και υπόσχεται ότι όλες οι εργασίες της περνούν και θα περνούν μόνο μέσω των γραφείων των Διαμεσολαβητών της.

Ξεχωρίζουμε για την ευγένεια μας, την αμεσότητα απόκρισης σε οποιοδήποτε αίτημα σας και τις ηθικές αρχές που μας διέπουν γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και απευθυνόμαστε στον άνθρωπο.

Ελπίζουμε τα προαναφερθέντα γεγονότα να είναι η αρχή της εξερεύνησης του ιστότοπου μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε τους λόγους για τους οποίους θα επιλέξετε την GLOBAL INSURANCE GROUP ως τον «ασφαλιστή της περιουσίας (εργασίας) σας».

Ελάτε στον κόσμο της EUROINS και της GLOBAL INSURANCE GROUP και εισπνεύστε τον αέρα της αλλαγής γνωρίζοντας τον κόσμο μας και τους τρόπους με τους οποίους λειτουργούμε με όλες τις κοινωνικές ομάδες. Εμπιστευτείτε “την ασφάλεια σας” στην EUROINS!!!

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία περιήγησης στον ιστότοπο μας ευελπιστώντας να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια της GLOBAL INSURANCE GROUP.

       Με εκτίμηση,

   Κων/νος Μάκαρης
Διευθύνων Σύμβουλος
Global Insurance Group