Η GLOBAL INSURANCE GROUP υποστηρίζει σημαντικά κοινωνικά αίτια, εστιάζοντας τις προσπάθειές της σε πρωτοβουλίες υψίστης σημασίας. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής ιδέας και της διοίκησης της ασφαλιστικής εταιρείας. Καλύπτει αίτια συμπεριλαμβανομένων του περιβάλλοντος της αγοράς και της κοινωνίας, της φιλανθρωπίας και συναφείς δραστηριότητες που υποστηρίζουν την ανάπτυξη του πολιτισμού και της παιδείας σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Μέσω της κοινωνικής ευθύνης, η Εταιρεία ασχολείται ενεργά με τη στήριξη των κοινωνικών προγραμμάτων ή πρωτοβουλιών που συμβάλλουν σε ένα καλύτερο αστικό περιβάλλον καθώς και στην ανάπτυξη της κοινωνίας εν γένει.

Ενεργά Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης:

α) Η Εταιρεία EUROINS σε συνεργασία με την GLOBAL INSURANCE GROUP, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο στην πιο ευαίσθητη ομάδα της κοινωνίας, που είναι τα παιδιά, ενισχύει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με 0,50€ για κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο που συνάπτει.

smile

β) Η ασφαλιστική εταιρεία EUROINS, στα πλαίσια του ετήσιου χορηγικού της προγράμματος, συνεργάζεται με την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Το λογότυπο της εταιρείας κοσμεί την φανέλα της ομάδας στο μανίκι και στο στήθος.

aek sponsor new

“Η ΑΕΚ είναι μια από τις ομάδες που έχουν  διαδραματίσει σημαντικότατο ρόλο στην ιστορία του αθλήματος. Η αποστολή της ομάδας είναι να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο κάτι που συνάδει απόλυτα με την νοοτροπία της ασφαλιστικής εταιρείας EUROINS που δεν είναι άλλη από την εδραίωση της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά έχοντας ως στόχο να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα” επισημαίνει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBAL INSURANCE GROUP, κ. Κων/νος Μάκαρης καλωσορίζοντας την ομάδα της ΑΕΚ στο ετήσιο εταιρικό χορηγικό πρόγραμμα.

         eurohold