Ιδιαίτερη δράση της Euroins GR αποτελεί η ενίσχυση των Ιερών Μητροπόλεων ανά την χώρα. Στην δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά συγκυρία κατά την οποία πάμπολλοι συνάνθρωποί μας προσφεύγουν στη Μητρόπολη της περιοχής τους για φαγητό, ρούχα και φροντίδα, η Euroins GR αποφασίζει να προσφέρει οικονομική ενίσχυση για την εκπλήρωση του έργου της. Ιερά Μητρόπολη Πατρών, Αργολίδος και Θεσσαλονίκης έχουν ήδη λάβει οικονομική βοήθεια και αποτελεί δέσμευσή μας ότι το έργο θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα.

 

mitropoleis

(Εδώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins GR Κωνσταντίνος Μάκαρης με τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο).

Συμπαραστάτης στο πολυδαίδαλο έργο του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ στέκεται η Euroins GR που με συνέπεια από το 2015 ενισχύει το έργο του καλύπτοντας διαρκείς ανάγκες. Η εταιρεία βρίσκεται σε ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και προσφέρει οικονομική ενίσχυση ώστε να μην εμποδιστεί η λειτουργία των δομών του. Το κοινωνικό έργο που προσφέρει βρίσκει την Euroins GR σε απόλυτη σύμπλευση και όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins GR κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης «τα παιδιά έχουν πάντα προτεραιότητα».

 

smile

 

Στην ευχαριστήρια επιστολή του η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΤΡΑΣ αναφέρει:

     «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», εκ μέρους των Ατόμων με Νοητική Υστέρηση που φιλοξενούνται και εκπαιδεύονται στο Ίδρυμα, σας ευχαριστεί θερμά για το συγκινητικό και αδιάλειπτο ενδιαφέρον σας προς το Κέντρο μας και την δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη του σχολικού λεωφορείου μεταφοράς των εκπαιδευομένων μας.

      Η ενέργειά σας αυτή αποδεικνύει την κοινωνική σας ευαισθησία ενώ η απρόσκοπτη ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας έχει εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από το Διοικητικό Συμβούλιο, τους γονείς των 130 ωφελουμένων μας και το προσωπικό του Μέριμνα.

      Είμαστε βέβαιοι, ότι το έμπρακτο ενδιαφέρον σας θα εκφραστεί και πάλι αν σας χρειαστούμε στο μέλλον για το καλό των παιδιών με νοητική στέρηση που φιλοξενούνται στο Ίδρυμά μας.

     Σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο σας.
Με απεριόριστη εκτίμηση,

     Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

     Η Πρόεδρος

       Γεωργία Κοκκίνου»

 

Amea merimna

Πιστός στη δέσμευσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins GR Κωνσταντίνος Μάκαρης ότι θα ενισχύσει μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τα Τμήματα Τροχαίας ανά τη χώρα, συνεχίζει την δράση δωρεάς αλκοολομέτρων, με την αξία της πρόληψης σε πρώτο πλάνο. Ήδη δόθηκαν σε Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Ναύπλιο και ακολουθούν Θεσσαλονίκη, Πάρος και Ζάκυνθος.

Κρήτη:

troxaia

 

Ναύπλιο:

 

troxaia nauplio

agonistiko autokinito

 

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη.